Over ons

Op 1 september 2019 werd Lingerie Ria overgenomen door Linda Stessens en haar dochter Lise.

Vanuit een sluimerende behoefte om hun job over een andere boeg te gooien, gingen moeder en dochter een nieuwe uitdaging aan en verdiepten zich in de wereld van lingerie, ondergoed, bad- en nachtmode.

Voorheen werd Lingerie Ria jarenlang uitgebaat door Ria Matthyssen, vandaar ook de naam 'Lingerie Ria'. Ria runde meer dan 35 jaar gepassioneerd de zaak die zijzelf van haar moeder had overgenomen.

Al een hele tijd dus is Lingerie Ria een gevestigde waarde in Westmalle en ver daarbuiten, gekend om zijn zeer uitgebreid en kwalitatief assortiment, de uitstekende service en vriendelijke bediening.

Linda en Lise streven ernaar, om deze bloeiende zaak, ondersteund door een geweldig team, enthousiast en succesvol verder te zetten en nog te laten groeien. Hierbij komt de klant op de eerste plaats. Zeer degelijke, comfortabele en mooie artikelen, van meer dan 20 verschillende merken, vormen de basis van het succes van de winkel.

Het team

Het verkoopsteam is naast Linda en Lise samengesteld uit Sandra, Evi, Ingrid en Christel. Een enthousiast en gedreven team met heel wat jaren ervaring!

Achter de schermen - maar minstens even belangrijk - werken mee: Carine, Lore en Nathalie.